Bent u altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe zo'n mooie taart gemaakt wordt? Wilt u ook leren om cupcakes te decoreren? Of zoekt u een leuke activiteit voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeestje of wilt u een leuke middag met uw vriendinnen of familie plannen?

Daarvoor kunt u ook bij ons terecht. Wij verzorgen verschillende workshops.
Wilt u zich aanmelden voor een workshop? Stuur dan een mailtje naar
info@zebrataartjes.nl en vermeldt daarbij uw naam, adres en telefoonnummer. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Basis workshop taart decoreren
Tijdens de workshop leert u de technieken om een taart te vullen, af te smeren met botercreme en met fondant te bekleden en decoreren. 10-12 persoonstaart; duur: 2,5 uur; prijs: €38,--

Workshop Puzzeltaart
Tijdens deze workshop leert u de technieken om een taart te vullen, af te smeren met botercrème en met fondant te bekleden. Hierna wordt de taart gedecoreerd naar aanleiding van een door u zelf uitgekozen afbeelding. Wij hebben voorbeelden of u neemt zelf een (kleur)plaatje mee. 10-12 persoonstaart; duur: ruim 3 uur; prijs: €42,-

Workshop cupcakes decoreren
Tijdens de workshop leert u technieken om de Cupcakes te bekleden en decoreren met fondant.
8 cupcakes; duur: 2,5 uur; prijs € 32,50

Ouder-Kind workshop
Deze workshop is geschikt voor een ouder met een kind tussen de 8 en 16 jaar. Jullie leren hoe je een boltaartje moet snijden, vullen en bekleden. Hierna mogen jullie hem zelf gaan decoreren.
Duur: 2,5 uur; prijs € 45,00 per koppel.


Kinderfeestje
Wij verzorgen ook workshops op kinderfeestjes. Tijdens zo'n workshop is het mogelijk om een boltaartje of cupcakes  te decoreren. Een dergelijk workshop duurt 2 uur en kost €16,50 per kind. Tevens ontvangt de jarige een kleinigheidje.

Alle workshops zijn inclusief alle materialen, koffie/thee met iets lekkers en natuurlijk uw eigen taart of cupcakes mee naar huis! Klik hier voor onze agenda.