Met veel plezier maken wij, geheel naar uw eigen wens, een gedecoreerde taart met fondant of marsepein. Voor welke gelegenheid dan ook: bruiloft, verjaardag, jubileum... noem maar op!

Voor het biscuit zijn verschillende smaken mogelijk, zoals naturel of cholocade. Wij vullen de taarten standaard met banketbakkersroom en jam. Een andere vulling is mogelijk, zoals aardbeienmousse & aardbeienjam, botercreme & jam, bokkenpootjes & caramelpasta etc. U vindt alle mogelijkheden in het bestelformulier op deze site.

Zit uw smaak er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen doen. (Alle vullingen zijn meegenomen in de prijzen van onze taarten.)

Het is ook mogelijk om een taart met uw eigen foto of gekozen afbeelding bij ons te bestellen. Of bent u op zoek naar origineel kraamcadeau? Denk dan eens aan een geboortetaart. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

In verband met de voorbreidingen die wij moeten treffen voor het maken van uw taart, vragen wij u om minimaal twee weken van te voren uw bestelling te plaatsen. Hoe eerder u besteld, hoe meer zekerheid wij u kunnen bieden. Annuleren van uw bestelling kan tot minimaal vier dagen van tevoren. Hiervoor kunnen annuleringskosten door berekend worden.

In ons fotoalbum en op onze Facebookpagina (link op homepage) vindt u een overzicht van alle door ons gemaakte taarten.

Bestellen kunt u hier.